Proeven kan zo leuk zijn!

 
 

Wijn op Tafel verzorgt onafhankelijke wijn en gedistilleerd proeverijen voor iedere gelegenheid. Wijn is namelijk lekker en leuk. Zonder hoogdravend geneuzel maar met veel kennis en enthousiasme organiseren wij proeverijen niet alleen voor leken, maar ook voor wijnkenners. Met iets meer kennis veel meer genieten.


Zet die Wijn op Tafel en geniet!


Jij kiest WELKE wijn

Wijn op tafel laat jou kiezen hoe en wat je wilt proeven. Wil je wijn uit een bepaald land, gemaakt van een bepaalde druif of op een bepaalde manier gemaakt? Wil je single malt uit de Schotse Hooglanden? Jij mag het zeggen! Als je niet weet wat je wilt; geen probleem. Met een paar simpele vragen weten we hoe we een goede proeverij voor je kunnen samenstellen.


Jij bepaalt WAAR je wilt proeven

Organiseer een proeverij thuis of op het werk, bij een club of vereniging of als verrassing bij een vriend of vriendin. Huur een boot of zaal af... als jij het maar leuk vindt.


Jij bepaalt WANNEER je wijn wilt proeven

Wil je er een dag van maken of doen we een uurtje tussendoor. Of wil je wijnen bij een bepaald diner? Het is jouw feestje. 

Wijn op Tafel

Wijn op Tafel organiseert wijn- en destillaatproeverijen... zoals jij dat wilt.


Zet die Wijn op Tafel en geniet!Denk aan

  1. -Proeverij per druivenras

  2. -Proeverij op land of regio

  3. -Nosing and tasting single malts

  4. -Bubbels proeverij

  5. -Etc.


Wijn op Tafel organiseert proeverijen voor

- Particulieren

- Restaurants

- Bedrijven

- Verenigingen

- Etc.


Stel je vragen!

Wil je meer weten over Wijn op Tafel en de mogelijkheden om je eigen proeverij samen te stellen? Of wil je een proefplan of offerte aanvragen? Bel of mail ons!


E-mail: info@wijnoptafel.nl

Tel: 030 87 88 421

Adres: Beukstraat 15

3581 XD Utrecht

Wijn proeven zoals jij dat wilt!